Zumba

Zumba betekent in het Colombiaans-Spaans zoveel als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een vrolijke en swingende beweegles die is gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dans waarbij het aerobe uithoudingsvermogen wordt aangesproken. Stapsgewijs worden de bewegingen uitgelegd en geoefend waardoor ze makkelijk te volgen zijn en er vooral veel plezier ontstaat. Ook wordt er gelet op het juist uitvoeren van de bewegingen.

STRONG by Zumba®

STRONG by Zumba® is een geheel nieuwe training die grotendeel bestaat uit fitnessoefeningen en weinig dans. Het is een high-impact cardio-les, functional training gecombineerd met HIIT. Je werkt aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook bouw je spieren op waardoor je calorieën verbrand. Het is een intensieve, uitdagende les en een total body workout op opzwepende en energieke muziek die motiveert om door te zetten en vol te houden.

Zumba les Vinkeveen

STRONG by Zumba® is een uitdagende total body workout met high-impact cardio gecombineerd met HIIT op energieke en opzwepende muziek die motiveert om door te zetten en vol te houden. Je werkt aan conditie, kracht, spieropbouw en verbrand veel calorieën tijdens én na de les (afterburn).