Meer over mind ‘n motion

Mijn naam is Karin Verreussel en ben in 1983 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ik heb mij daarna  gespecialiseerd als docent in Jazzdans. Tijdens mijn lessen kreeg ik vragen over lichamelijke klachten en zag ik regelmatig mensen met een houdingsafwijkingen. Dit wekte mijn interesse  en ben gaan studeren aan de Opleiding Houding en Bewegingstherapie Cesar.  Ik heb mij daarna gespecialiseerd in Kinder- en Psychosomatische oefentherapie. Als Kinderoefentherapeut help ik kinderen met een  motorische achterstand, daarnaast werk ik ook met kinderen die op sociaal emotioneel gebied een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik heb allerlei opleidingen gevolgd om deze kinderen  te kunnen helpen om sterk te worden van binnenuit zodat ze krachtig en vol zelfvertrouwen voor zichzelf kunnen gaan staan. Ik behandel ook kinderen en tieners met houdingsafwijkingen (o.a. scoliose).

Ik werk graag met kinderen en weet hen met erkenning, begrip, enthousiasme en positiviteit te stimuleren en te motiveren. In de open sfeer voelen ze zich veilig en durven ze zichzelf te laten zien.

Volwassenen kunnen bij mij terecht voor Cesartherapie en psychosomatische therapie. Daarnaast geef ik groepslessen Cesaerobics en Relaxercise, zowel in Vinkeveen als in Aalsmeer.

karin-verreussel